Fabrici de nutreturi combinate

Agrisol opereaza doua fabrici de nutreturi combinate, ce furnizeaza hrana dupa retete proprii, care asigura echilibrul nutritional necesar sanatatii pasarilor si porcilor din ferme.

Fabrica de la Movila Vulpii, Paulesti, judetul Prahova, are o capacitate de 20 tone pe ora si produce in jur 50.000 de tone de furaj pe an.

Cea de-a doua fabrica se afla in Cazanesti, judetul Ialomita, are o capacitate de 12  tone pe ora si produce in jur de 35.000 de tone furaj pe an.

Ferme de reproductie a raselor grele (fermele de parinti)

Agrisol detine trei ferme de reproductie de rase grele, ce furnizeaza intreg materialul necesar statiilor de incubatie. 
 
Ferma din Cocorasti, judetul Prahova, dispune de 12 hale de crestere si are o capacitate de 72.000 de gaini.
 
La Baiculesti, judetul Arges, functioneaza doua ferme, ce numara in total 24 hale si o capacitate de 140.000 de gaini.

Statiile de incubatie

In prezent operam doua statii de incubatie. Prima este localizata in judetul Prahova, la Movila Vulpii, si are o capacitate de 230.000 de pui pe saptamana.
 
Cea de-a doua este situata la Baiculesti, in judetul Arges, si are o capacitate de 130.000 de pui pe saptamana.

Ambele statii de incubatie au fost complet retehnologizate si utilate, cu scopul cresterii randamentului acestora si asigurarii unei calitati superioare a produselor noastre.

Ferme de crestere a puilor

Agrisol detine 8 ferme de crestere a puilor:
  • Ferma Blejoi, cu 24 hale si o productie de 3.255.000 de pui pe an 
  • Ferma Pleasa, cu 24 hale si o productie de 3.255.000 de pui pe an 
  • Ferma Lipanesti, cu 22 hale si o productie de 1.925.000 de pui pe an 
  • Ferma Brazi, cu 12 hale si o productie 2.050.650 de pui pe an 
  • Ferma Cazanesti, cu 12 hale si o productie de 1.831.500 de pui pe an
  • Doua ferme in Baiculesti, avand o capacitate de 24 hale si o productie de 3.520.000 de pui pe an 
  • Ferma Baicoi, cu 18 hale si o productie de 1.815.00 de pui pe an 
In toate cele 8 ferme, ce au in total 133 hale pentru cresterea puilor de carne, am desfasurat programe ample de modernizare a sistemelor de hranire, adapare, ventilatie si incalzire.

Fermele de pasari sunt amplasate la distante mari de zonele locuite si beneficiaza de filtre sanitar – veterinare pentru acces controlat al personalului si al mijloacelor de transport.

Halele sunt inchise, microclimatul este controlat electronic, liniile de furajare-adapare sunt automate, toate asigurand un climat corespunzator de biosecuritate.

Anterior popularii cu pui de o zi, halele fermelor de cresterea puilor sunt curatate si igienizate, dezinfectate si pregatite cu asternut proaspat din paie sau talas. Densitatea de populare este de 16 pui/mp in sezonul rece si de 14 pui/mp in sezonul cald.

Materialul genetic folosit este COBB500.

In perioada de crestere, puii beneficiaza de conditii optime de furajare, adapare si microclimat. Saptamanal se fac cantariri automate pentru determinarea sporului in greutate, ale caror rezultate sunt transmise catre computerul general de control.

Abatoare

Abatoarele de pasari Agrisol sunt situate in Boldesti-Scaieni, judetul Prahova. Capacitatile de sacrificare ale acestora sunt de 8000 de capete pe ora pentru abatorul de pui, respectiv 3000 de  capete pe ora pentru abatorul de gaini.
 
Unul dintre abatoare este in mod oficial singurul din tara autorizat de Muftiatul Cultului Musulman din România pentru sacrificari halal. 
Abatoarele nostre sunt dotate din punct de vedere tehnic cu cele mai moderne utilaje, pentru asigurarea respectarii  standardelor europene de igiena, de calitate si de protectie a mediului.

Laboratoare

Cele patru laboratoare Agrisol fac de asemenea parte din fluxul de productie integrat. Acestea sunt situate in puncte de lucru cheie, unde se efectueaza analize fizico-chimice si micro-biologice referitoare la sanatatea animalelor, calitatea furajelor, calitatea carnii si controlul apei epurate.

Transport

Agrisol a facut investitii semnificative in infrastructura de transport si distributie, pentru a asigura livrarea de produse proaspete si de cea mai buna calitate.
 
Flota de distributie este in continua crestere, in prezent ea cuprinzand peste 90 de autovehicule, atent monitorizate si verificate din punct de vedere al igienei si temperaturii.